Problems with nixCraft website XML feed with GUI RSS reader

I have a problem with the website in my RSS reader (QuiteRSS) and in Firefox. I’m running Linux Mint 19.1

All I get is the raw .xml file, not rendered, with a message at the top:

“This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.”

The URL is https://www.cyberciti.biz/atom/updated.xml

Thanks for the feedback. It should work now. The url is meant for Rss reader and not for any web browser. Try it and let me know. If you still get problem, please post screenshot of your RSS reader (not the browser) and output of the following url:

curl -I https://www.cyberciti.biz/atom/updated.xml

Here is the output of the curl command:

HTTP/2 200 
date: Sat, 20 Jul 2019 10:22:59 GMT
content-type: application/atom+xml; charset=utf-8
content-length: 11035
set-cookie: __cfduid=da2603d35fa6d09b7112e3ade723ff4ec1563618178; expires=Sun, 19-Jul-20 10:22:58 GMT; path=/; domain=.cyberciti.biz; HttpOnly; Secure
last-modified: Fri, 19 Jul 2019 17:51:35 GMT
etag: "5d320327-2b1b"
x-robots-tag: noindex, follow
accept-ranges: bytes
strict-transport-security: max-age=15552000
x-content-type-options: nosniff
expect-ct: max-age=604800, report-uri="https://report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct"
server: cloudflare
cf-ray: 4f9437920884d769-MRS

And here’s a screencopy of the RSS reader:

https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZkuwG7Z3MUXiLTLtz5QEmxX509k1hNtA1vV

It seems that older rss feed cached on your RSS reader. Delete it and try again. I tested with QuiteRSS:

Deleted the feed, did a ‘Clean Up’ with ‘Purge Database’ in QuiteRSS. Restarted QuiteRSS. Put back the nixCraft feed … problem persists.

I tested with Liferea and everything works as it should. The problem is probably with QuiteRSS.

Good but use the following url as it contains both new and updated posts:

https://www.cyberciti.biz/atom/atom.xml
1 Like